Höstlovsläger i Gnosjö 2023

  • 24 sep 2023
  • Skidor, Skidskytte

image: Höstlovsläger i Gnosjö 2023

Dags att anmäla sig till höstlovets träningshelg i Gnosjö – öppen för alla barn och ungdomar som tränar med OK Landehof – längdåkare, orienterare och skidskyttar!


 

Vi åker på ett gemensamt läger med både parallella orienterings-/rullskidträningspass och gemensamma aktiviteter. Vid parallella pass väljer man själv på vilket pass man är med på – orientering eller rullskidsåkning.

Datum: Lördag 28 till måndag 30 oktober 2023. Samling lördag morgon kl. 7:00 vid Landehofstugan för gemensam avfärd. Lägret avslutas efter långpass och lunch på måndagen. 

Plats: Vi bor på Gnosjö vandrarhem där vi också har tillgång till en stor matsal med kök. I direkt anslutning finns rullskidspår och simhall samt mycket fin natur att springa i. 

För vem: Alla barn och ungdomar som har för avsikt att träna eller tävla orientering, längdskidor eller skidskytte med OK Landehof. Så här kul brukar vi ha: https://fb.watch/ngik_Cxu7a/  Vi behöver också vara ett gäng glada ledare och föräldrar som hjälps åt med att planera och genomföra träningspass, fixa med mat och dryck, ett och annat plåster samt se till att alla får ett kul läger. Är man under 10 år är det obligatoriskt att ha förälder/målsman med. 

Mat: Vi köper in gemensam mat (frukost, lunch, mellanmål, middag). Det
behövs dock lite hjälp i köket såklart, så var beredd på att få ställa upp vid
ett eller två tillfällen under helgen.

Anmälan: Görs via hemsidan https://www.oklandehof.se/skidor/aktiviteter/lager/lager/93-hostlovslager-gnosjo-2023/ senast 13/10. I sista steget ange du ev. allergier eller födoamnesintoleranser, samt ifall du behöver skjuts till Gnosjö eller om du kan ta med någon in din bil.
OBS! Du måste logga in på hemsidan med den deltagarens inloggningsuppgifter för att kunna anmäla dig, gäller även medföljande föräldrar/ledare. Glömt lösenordet? Återställ med "Glömt lösenordet" under "Logga in". Är du inte medlem än, tryck på "Skapa konto". Ändra inte ditt namn i steg 2 i anmälan. Logga in med rätt konto. Pga. ett fel i systemet går det att ändra namnet och då blir det fel i databasen -- KanslietOnline tar hand om detta inom kommande veckorna.

Kostnad: Beräknas efter genomfört läger. Klubben subventionerar och egenavgiften brukar ligga på ungefär 1000 kronor för boende och mat. 

PM: Publiceras veckan inför lägret.

Frågor: Hör av er till patrick.ehlers@gmx.net eller william.rex@skanska.se eller kom till oss vid någon av våra träningar.

Välkomna!
Ledarna på Landehof