Barn/Ungdom

Barn/Ungdom

 

I OK Landehofs barn- och ungdomsverksamhet är alla välkomna. 

Vi tränar i grupper med varierande svårighetsgrad och träningsmängd. Säsongen varar från vår till höst och man byter alltså grupp under vintern.

De flesta träningar utgår från Landehofstugan och avslutas med gemensam fika för både barn och gamla.

Det går alldeles utmärkt att börja med orientering i alla åldrar, även om man kommit upp i tonåren eller till och med som vuxen. Ta kontakt med ledarna i respektive grupp om du är intresserad av att börja. Vi har grupper från barn födda 2016 och äldre. Det finns också en lekgrupp för yngre barn kallad skogsäventyret.

Våra grupper:

Skogsäventyret

Hit är alla välkomna som kan delta i en lek och kan ta instruktioner för att lära sig vissa enkla moment med en karta. Vi möts på tisdagar kl. 18:00 vid Landehofstugan. Start för våren är den  18 april. Skogsäventyret behöver ledare, hör av dig om du kan tänka dig hjälpa till här!

Nybörjare

Hit är alla välkomna från det år man fyller 8 år, men även äldre ungdomar. Vi tränar på tisdagar 18:00 vid Landehofstugan. Nybörjarkursen startar den 18 april, men det går också bra att börja senare på året.

Vit grupp

Här tränar de som fyller 9 och 10 år under året och som varit med ett tag och har börjat eller ska börja tävla. Vi tränar på tisdagar 18:00 med start den 28 mars fram till oktober. Vi åker även på läger, stafetter och tävlingsresor. Nästan alla träningar utgår från Landehofstugan.

Gul grupp

Här tränar de som fyller 11 och 12 år under året och som varit med ett tag och har börjat eller ska börja tävla. Vi tränar hela året, med uppehåll under sommarlovet. Träningstart den 28 mars till slutet av oktober tränar vi på tisdagar kl.18.00. Vi åker även på läger, stafetter och tävlingsresor. Tisdagsträningarna utgår från Landehofstugan. Denna grupp har även torsdagsträningar på andra platser. Håll utkik i hemsidans kalender om dessa.

Orange/Violett grupp

Här tränar de äldre ungdomarna från 13 år och uppåt. Träningarna sker till del tillsammans med juniorer och vuxna. Vi tränar på tisdagar 18:00 under hela året, med uppehåll under sommarlovet. Från mitten på mars till slutet av oktober tränar vi även på torsdagar 18:00. Tisdagsträningarna utgår från Landehofstugan och torsdagsträningarna sker på olika ställen runt om i kommunen.

 

Information om de olika grupperna hittar du menyn Orientering.