Vasaloppet med Landehof

 

Landehof arrangerar sedan många år en mycket uppskattad bussresa till Vasaloppet. Upplägget för resan är mycket tilltalande för de som inte bara vill åka dit, köra loppet och hem direkt samma dag. Vi ser naturligtvis gärna att man är medlem i Landehof men även ickemedlemmar är välkomna med på resan!

Bussen går på fredagsmorgonen från Shell i Landvetter och kör därefter in mot Göteborg för att vid lämplig plats plocka upp deltagare innan vi reser vidare upp mot Sälen och hämtning av nummerlappar.


I Sälen inkvarterar vi oss i gamla bygdegården (numer VVS-firma) i Transtrand ca 2,5 km från starten. Bygdegården har madrasser som kan nyttjas de två nätter som vi sover där, goda matlagningsmöjligheter, dusch, bastu och plats för vallning. På lördag förmiddag brukar vi testa skidorna i Mångsbodarna och på lördag em/kväll åker ofta några iväg med bussen för gemensam middag.

Söndagens skidtur klarar vi förstås av med bravur och efter målgång samlas vi igen för övernattning, ofta i skolan i Mora där vi bor i klassrum på hårt underlag. Även denna kväll brukar ett gäng ge sig iväg för gemensam middag och kanske t.o.m. dans om man har krafter kvar.


Hemfärd till Landvetter igen på måndag morgon.

För information och anmälan, kontakta:

Kika också in på Facebook-gruppen Landvetter Skidentusiaster 

https://www.facebook.com/groups/LandvetterSkidor/