2023 Snöläger Sjusjön

Vi bjuder in alla Landehofare (klubbmedlemmar) till lägret, som är ett famlijeläger i Sjusjön för alla som vill åka skidor. Skidskyttar kommer också att få möjlighet att träna skidskytte. >> Inbjudan.
 
Först till kvarn + väntelista + beslut senare om ev. komplettering med stugor. 
Det finns ett fåtal platser kvar i Lodge 1. Logde 2 är avbokad för i år då vi inte fått in tillräckligt många anmälningar i tid. När Lodge 1 är helt fylld skapar vi en väntelista. Närmare lägret tar vi beslut om ev. komplettering med stugor i samråd med personerna som står på väntalistan.
 
Så här hanterar vi väntelista och ev avbokningar. 
Vi har bindande anmälan, vilket betyder att den som anmält sig måste betala för vistelsen även om den fått förhinder att delta. Dock kommer vi att hantera väntelistan på så sätt att så länge vi kan ersätta en vakans med deltagare från väntelistan så tar de över en plats i en lodge. Strax innan avresa så kommer vi att kontakta och fråga de som står på väntelistan ifall de är intresserade av att boka boende i en separat stuga någon stans i området. 
 
Status [2023-09-27]. Lodgen är nu fullbokad och alla anmälningar som kommer in fr.o.m nu hamnar på väntelistan (två personer på denna i dagsläget). 
 
Frågor? Hör av er till skidor@oklandehof.se
 
Varm välkomna!