Gul grupp

Här tränar de som fyller 11 och 12 år under året och som varit med ett tag och har börjat eller ska börja tävla. Vi tränar hela året, med uppehåll under sommarlovet.

Träningar från april till slutet av oktober på tisdagar och torsdagar. På tisdagarna träffas vi kl.18.00 vid Landehofsstugan. Torsdagsträningarna ser du information om i kalendern.Vi åker även på läger, stafetter och tävlingsresor.

Torsdagsträningarna sker tillsammans med Sjövalla FK och IFK Göteborg och är oftast på andra platser i närheten av Landvetter och Mölnlycke. Dessa träningar fokuserar på orienteringsteknik. Det finns ledare på plats, men vi kan inte garantera att det finns tillräckligt med ledare för att skugga alla barn. Det förutsätts därför att barnen kan springa banan själva, tillsammans med kamrat eller skuggas av förälder. Om ni känner er osäkra på vad som förväntas av er inför torsdagsträningarna eller har andra frågor, så hör gärna av er.

Första träningen är tisdagen den 28 mars. 

Tisdagsträningarna börjar klockan 18.00 och håller på till 19.15. Vi ser gärna att alla stannar och duschar efteråt. Man kan också köpa billigt fika i klubbstugan.

Tisdagsträningarna sker i första hand vid klubbstugan.

Frågor: Kontakta Mattias Holmstrand, mattiasholmstrand78@gmail.com

Kalender

För träningstillfällen och övriga aktiviteter, se kalendern.

Ur Information om orienteringsverksamhet i OK Landehof:

"Klubbens syfte med orienteringsverksamheten är att barnen ska ha roligt och
utvecklas i sin idrott och som människor. Glädjen i idrottandet kommer före resultaten och det är därför mycket viktigt vilken attityd vi vuxna har kring barnens prestationer.
Barn och ungdomar utvecklas i olika takt och vi ska därför undvika att jämföra barnen med varandra. Alla ska kunna vara med på sina egna villkor och ha kul."