Snökort 2023/2024

Som förra säsongen så tar vi hjälp av Outby för spårkortförsäljning. Detta för att förenkla administrationen, både för våra skidåkare och för kassören.

Spårkort, både dags- och säsongkort köps via OK Landehofs egen shop som finns här: https://oklandehof.outby.se/. Det finns även en app att ladda ner till mobilen. Vid spåret kommer det att finnas QR-kod för direktköp. Använd mobilkameran för att scanna QR-koden, då kommer du direkt till shoppen.

Om man vill ha kvitto på inköp, exvis för friskvårdsbidrag så laddar man enkelt ner det via shopen, dvs man behöver inte längre kontakta kassören för kvitto. Instruktion finns på denna sida!

Pris snökort:

Säsongskort 900:-

Dagskort 90:-

Barn/ungdomar t.o.m det år de fyller 20 år åker gratis.

Medlemssubventionen tas bort from denna säsong. Passa på att köpa spårkort innan 31/12 och få 20% rabatt.

Notera att snökort inte innebär någon snögaranti och att pengar för köpt kort inte återbetalas.

Klubbar och företag som önskar ha organiserad träning i Landehofs spår ombeds att höra av sig till klubbens kontaktperson Anders Höiby 0707-956618.

Har du en arbetsgivare som värdesätter ditt välmående och erbjuder friskvårdspengar så kan du använda dessa hos oss. Vi har olika lösningar med och utan snökort, startavgifter och träningar. Läs mer under fliken Medlemsinformation. Aktivitetskort - OK Landehof