Vinterstugan

När snön ligger vit och spåren är dragna så har vi Landhofstugan öppen på helgerna i januari, februari och mars. För att lyckas med denna målsättning är vi som alltid helt beroende av ideella krafter.

Vinterstugan är öppen mellan kl 10-15, lördag och söndag. Dagen delas upp på två pass, 10-12.30 och 12.30-15. Har vi 1 person på plats kan vi hålla omklädningsrummen öppna, sälja snökort och "lättfixad" fika. Är man 2 personer blir det roligare och man kan förslagsvis även fixa våfflor. Dagar när det är fint väder, (därav mycket folk) har man tidigare år utan problem sysselsatt både 3 och 4 personer i köket! Uthyrningen av våra skidor är också en uppgift som man behöver hjälpa till med. Ambitionen kommer vara att inför helger när vädret verkar bli bra bemanna med minst 4 personer. 

Vi har fördelat medlemmar  på ett givet pass i ett schema för vinterstugan. Vi hoppas att så många som möjligt kan ställa upp på sin tid. Då vi inte riktigt vet hur många som har möjlighet att komma från varje familj är det lite svårt att veta hur många man blir på ett pass, men blir man många, så kan man ju passa på att själv ge sig ut i spåret eller bara ha extra trevligt i stugan. 

Om man inte kan på sin tid, så försök i första hand att kontakta någon att byta med. Gå gärna med i facebookgruppen "Vinterstugan Landehof" för att kunna få kontakt med andra medlemmar och hjälpas åt med eventuella byten. 

Om ni gör byten eller ifall ni absolut inte kan lösa ert pass, så maila till vintestugan@oklandehof.se så att jag kan göra ändringar i schemat som ligger på hemsidan. 

Om du/ni inte blivit uppsatta, och vill vara med eller om du kan tänka dig att ta ett extra pass, så maila gärna vintestugan@oklandehof.se och meddela detta. Berätta gärna om det är någon speciell tid som du/ni gärna vill ha.

Länk till schemat 

Denna service med omklädning & fika som vi erbjuder är mycket viktig för att bibehålla och förbättra vår goda renommé, dessutom drar det under en bra vinter in en del pengar i klubbkassan.

Elisabeth Östman