Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemötet, januari

26 JAN 2020 20:16
Kortkort från styrelsemötet i januari
  • Uppdaterad: 26 JAN 2020 20:16

- Vi har fått besked från kommunen om årets investeringsbidrag, men beloppet blev betydligt mindre än vad vi sökt. Detta innebär att vi i år satsar på en värmepump istället för vår nuvarande gamla pelletspanna och att ytterligare investeringar i snöanläggningen skjuts på framtiden.

- Årsmötet blir den 10 mars. Motioner skall vara inne en månad före mötet och ordinarie kallelse skall gå ut senast tre veckor innan.

- Efter krav från Riksidrottsförbundet om utdrag från brottsregistret för alla barn- och ungdomstränare har styrelsen har beslutat om en policy och rutiner för att införa kravet i aktuella verksamheter.

- Inför O-Ringen i Göteborg 2024 kommer Bengt Kvarnström skicka ut en information/enkät till samtliga medlemmar om vad detta innebär vår förening och hur vi alla kan hjälpas åt.

- Vi har blivit kontaktade av kommunen om hur vi skulle kunna utveckla friluftsområdet med skyltning och nya stigar. Tankarna är intressanta även för vår långsiktiga vision för området och vi kommer att framöver ha möten med kommunen.

Något från våra verksamheter:

SKI: Våra 5 juniorer har hittills kört SweCup 1- 6. Samtliga har förbättrat sina resultat vilket bl a har gett flera pallplatser. Ungdomarna har också kört GDV cup, och Martin är uttagen till Ungdomslandskampen . Anton har sökt skidskyttegymnasiet i Torsby och just gjort antagnings­testerna. Inom de närmsta veckorna kommer Riksfinalen för ungdomarna att köras i Dala-Järna samt första SM-tävlingen för juniorerna (Idre).

S&L: - Underhålls- samt förberedande snötillverkningsarbetet har genomförts senaste månaden. Dessutom har rör flyttats från nya elljusspåret till baksidan av 800m slingan för att säkra vatten­tillgång till de flyttbara tornen.

SKY: Inget att rapportera denna gång.

- OL: Höst-/vinterträning fortgått under december och tas nu upp igen efter ledigheterna. Flera etapper av Landehofs Nattcup har hållits under december och i mellandagarna. 15-17 maj är Landehof ansvarig för att arrangera Olympic Day på Liseberg.

Skribent: John Johnsson
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer


Energiförbättring-från-mejl.jpg


härrydamekaniska-logotyp-från-hemsida.png


Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff


J&G_logo_vektor_jubileum.jpg


smskisport-loggotype-från-hemsida.png


savedalencykelsport-logotype-från-hemsida.jpgSkidome.png


smorjkompaniet.jpg


stalgrossisten-logo-stulen-från-hemsidan.svg


Trimtex_220203.png


valvbron-logotyp-från-hemsida.svg


Postadress:
OK Landehof
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info