Hoppa till sidans innehåll

Från styrelsemötet 31 augusti

08 SEP 2020 22:12
Kort referat från styrelsemötet 31 augusti
  • Skapad: 08 SEP 2020 22:12

Vid höstens första styrelsemöte stod mycket ekonomi på agendan. Sammanfattningsvis har klubben fortsatt en god ekonomisk situation, men det finns vissa orosmoment. Häri ligger kommunens ändrade bidragssystem samt kommunens minskade budget för investeringsstöd till föreningar. Även coronasituationen innebär att många av vårens och försommarens inkomstbringande aktiviteter uteblivit, och det finns även risk för att de som är planerade inför hösten och vintern inte kan utföras i den omfattning som tänkt. Styrelsen bevakar om det till hösten kommer vara möjligt att söka stöd från Riksidrottsförbundet.

Mot denna bakgrund avser styrelsen se över möjligheterna till ökade intäkter, exempelvis genom sponsring. Här tar vi också gärna emot förslag – kontakta oss i styrelsen om du har tips eller idéer!

Som ett led i att stärka klubbens snötillverkning och skidspår, som också kan bringa intäkter, har en plan lagts upp för dragning av spår för att få ut maximal längd av befintligt material och infrastruktur. Planen (steg 1-4,) godkändes av styrelsen, vilket också kräver visst markarbete, stegen redogörs för nedan.

 

1 – Avjämning av yta för att kunna göra en vändslinga.
2 – Breddning av skjutbana.
3 – Avjämning av yta för straffrunda samt tillverkning av snö. Utfyllnad av yta för att kunna köra ”runt tallen” vid skolverksamhet och barnträning.
4 – Nya rörledningar och två nya uttagspunkter för luft och vatten längs med upploppet. Tre nya fästen för små snökanoner.

Skribent: Helena Strand
E-post: This is a mailto link

Sponsorer


Energiförbättring-från-mejl.jpg


härrydamekaniska-logotyp-från-hemsida.png


Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff


J&G_logo_vektor_jubileum.jpg


smskisport-loggotype-från-hemsida.png


savedalencykelsport-logotype-från-hemsida.jpgSkidome.png


smorjkompaniet.jpg


stalgrossisten-logo-stulen-från-hemsidan.svg


Trimtex_220203.png


valvbron-logotyp-från-hemsida.svg


Postadress:
OK Landehof
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info