Hoppa till sidans innehåll

Uppdatera dina kontaktuppgifter

14 JAN 2016 09:23
I och med att mer och mer information skickas ut via e-post är det viktigt att vi har aktuella kontaktuppgifter i medlemsregistret. Även för avgifter som ska betalas av klubbmedlemmar kommer avier och fakturor företrädesvis att skickas ut via e-post.
  • Skapad: 14 JAN 2016 09:23

Idag skickas det ut information av olika slag via e-post. Det kan vara träningsinformation som skickas ut enbart till träningsgruppen men det kan också vara klubbinformation som skickas ut till föreningens alla medlemmar.

Även avgifter skickas ut i första hand via e-post till de medlemmar som har en epost-adress registrerad i medlemsregistret. Det kan vara medlemsavgiften (som då kommer som avi) och det kan vara betalning för klubbkläder (som då kommer som en faktura). Avin eller fakturan är bifogad som en pdf-fil.

För att detta ska fungera så smidigt som möjligt behöver klubben ha aktuella kontaktuppgifter och detta kan du som medlem själv gå in och uppdatera via klubbens hemsida. Klicka här om du behöver instruktioner för hur du ska göra för att logga in på hemsidan och uppdatera dina uppgifter.

Sponsorer


Energiförbättring-från-mejl.jpg


härrydamekaniska-logotyp-från-hemsida.png


Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff


J&G_logo_vektor_jubileum.jpg


smskisport-loggotype-från-hemsida.png


savedalencykelsport-logotype-från-hemsida.jpgSkidome.png


smorjkompaniet.jpg


stalgrossisten-logo-stulen-från-hemsidan.svg


Trimtex_220203.png


valvbron-logotyp-från-hemsida.svg


Postadress:
OK Landehof
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info