Hoppa till sidans innehåll

Stugjour under helgerna

28 DEC 2012 19:17
Som tidigare vintrar är tanken även denna vinter att försöka ha stugan öppen under helgerna i januari & februari så länge vi har spår. För att lyckas med denna målsättning är vi som alltid helt beroende av ideella krafter.
  • Skapad: 28 DEC 2012 19:17

Efter stora insatser med snöproduktion, passning av kanoner, utkörning av snö, spårfräsning mm har vi nu kanonfina spår att erbjuda både medlemmar och "kunder". Stort tack till er alla som hjälpt till!

Tanken är att som tidigare hålla stugan öppen mellan kl 10-16, lördag och söndag. Vi delar upp dagen på två pass, 10-13 och 13-16. Har vi 1 person på plats kan vi hålla omklädningsrummen öppna, sälja snökort och "lättfixad" fika. Är man 2 personer blir det roligare och man kan förslagsvis även fixa våfflor. Dagar när det är fint väder, (därav mycket folk) har man tidigare år utan problem sysselsatt både 3 och 4 personer i köket! Uthyrningen av våra skidor ser ut att lösa sig genom en av Janne Hansens "gubbar". Ambitionen kommer vara att inför helger när vädret verkar bli bra bemanna med minst 3 personer, vid sämre väder 2 personer.

Denna service med omklädning & fika som vi erbjuder tror undertecknad är mycket viktig för att bibehålla och förbättra vår goda renommé, dessutom drar det under en bra vinter in en del pengar i klubbkassan.

Ett schema likt det vi hade till snökanonpassningen kommer att upprättas och lägggas på hemsidan. Det kommer att uppdateras dagligen av undertecknad.

Om du/ni kan tänka er att ställa upp på ett pass så skicka ett mail/sms eller ring till Stefan Vorberg och berätta vilken dag och tid du/ni vill ha.

This is a mailto link

0709-548 768

Skribent: Andreas Pihlström

Sponsorer


Energiförbättring-från-mejl.jpg


härrydamekaniska-logotyp-från-hemsida.png


Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff


J&G_logo_vektor_jubileum.jpg


smskisport-loggotype-från-hemsida.png


savedalencykelsport-logotype-från-hemsida.jpgSkidome.png


smorjkompaniet.jpg


stalgrossisten-logo-stulen-från-hemsidan.svg


Trimtex_220203.png


valvbron-logotyp-från-hemsida.svg


Postadress:
OK Landehof
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info