Hoppa till sidans innehåll

Förstklassiga utbildningskvällar i Härryda och Mölndal

20 SEP 2015 21:29
Mölndal stad och Härryda kommun har sedan 2009, tillsammans med SISU Idrottsutbildarna Väst, arrangerat Idrottens ledarvecka för att stödja idrottsföreningar i arbetet med att utveckla sin verksamhet.
  • Uppdaterad: 20 SEP 2015 21:48

Under hösten erbjuds två fantastiska inspirationsföreläsningar som riktar sig till ledare på alla nivåer. Båda kvällarna är gratis för medlemmar i föreningar från Härryda kommun och Mölndals Stad.
 
Onsdag den 14 oktober kommer friidrottaren Mattias Sunneborn till Aktiviteten i Mölndal. Mattias har många års erfarenhet från friidrott på elitnivå. Han berättar om att träna snabbhet och explosivitet samt kör ett träningspass med deltagarna. En fartfylld kväll där du också får chansen att testa dina nyvunna kunskaper i praktiken!
 

Torsdag den 5 november kommer Susanne Pettersson till Mölnlycke för att ge sina tips och råd till hur du blir en framgångsrik ledare. Susanne är bl.a. idrottspsykologisk rådgivare på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum - Bosön, författare till flera böcker samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete.  Under hennes föreläsningar kombineras skratt med eftertänksamhet samtidigt som du får fler kunskaper om konsten att leda andra med framgång. Om du inte har haft chansen att lyssna till Susanne tidigare, så kan jag garantera att detta är en kväll som du inte vill missa!

 

Läs mer på Härryda kommuns hemsida.

Skribent: Andreas Pihlström

Sponsorer


Energiförbättring-från-mejl.jpg


härrydamekaniska-logotyp-från-hemsida.png


Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff


J&G_logo_vektor_jubileum.jpg


smskisport-loggotype-från-hemsida.png


savedalencykelsport-logotype-från-hemsida.jpgSkidome.png


smorjkompaniet.jpg


stalgrossisten-logo-stulen-från-hemsidan.svg


Trimtex_220203.png


valvbron-logotyp-från-hemsida.svg


Postadress:
OK Landehof
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info