Hoppa till sidans innehåll

Inloggning på hemsidan


Alla som är medlemmar i OK Landehof har en egen personlig inloggning. Inloggningen skickas ut av föreningens medlemsansvarig och ger tillgång till allmän information som du som medlem har rätt att ta del av.

För att logga in, klicka på hänglåset uppe i högra hörnet. Ange användarnamn (IdrottOnlineID eller personnummer) samt lösenord.

Detta är:

  • Min sida - Här uppdaterar du själv dina kontaktuppgifter om de ändras samt du kan ändra ditt automatiskt genererade lösenord till ett mer personlingt. Du kan ladda upp en profilbild som syns utåt och som även kan bli kopplad till en gruppsida. 

  • Mötesplatsen - Ett forum för alla inom IdrottOnline. Chatta och ställ frågor. 
  • LOK/Idrottslyftet - Som vanlig klubbmedlem utan några roller eller behörigheter kan du läsa och se vilka ansökningar som föreningen skapat. Detta är allmänn information. För att ansöka, ändra och skicka in behövs dock separata roller tilldelas.
  • Klubbinterna sidor - Här finns medlemsmatrikel, mötesprotokoll m.m

 

Inloggningen är personlig och ska inte delas med andra.

Användarnamn: IID nummer eller ditt fullständiga personnummer ex: 19770811xxxx

Lösenord: Skilj på stora och små bokstäver samt bokstäver och siffror. Siffran noll har ett snedstreck igenom sig medans bokstaven O inte har det. 

 

Om du ändrar din e-postadress kom då ihåg att först ändra den på Min sida. Om e-posten inte stämmer kommer du inte kunna logga in och inte heller generera ett nytt lösenord om du glömt det du tidigare hade. Om du inte har uppdaterat din adress så kontaktar du medlemsansvarig för att få hjälp med detta.

 

Har du glömt ditt lösenord så genererar du ett nytt genom att klicka på hänglåset på klubbens hemsida. Där klickar du sedan på Glömt lösenordet? Fyller i de uppgifter som efterfrågar, personnummer samt e-post. Ett nytt lösenord skickas till dig och du kan logga in på nytt. Om lösenordet inte har inkommit inom 5 minuter ta en titt i din skräpkorg. E-postmeddelandet kommer från en noreply adress och dessa känns inte alltid igen. 

Vanliga frågor om inloggning: 

 

Jag loggar in men får endast upp en ruta där det står Välj org. Men listan är tom! 

- Du saknar markering för Aktiv i idrott. Kontakta medlemsansvarig för hjälp. 

 

Jag genererar ett nytt lösenord men får felmeddelande att min e-post inte matchar med mitt personnummer!

- Troligtvis har du ändrat e-postadress sedan du loggade in sist. Du behöver uppdatera den under din profil. Kontakta medlemsansvarig för hälp. 

 

Kan jag byta användarnamn? Det är så svårt att komma ihåg det långa IId numret. 

- Det användarnamn som automatiskt skickas till dig är ditt Idrotts ID. Det är ditt förtäckta personnummer och används för att identifiera dig inom IdrottOnline. Du kan använda ditt fullständiga personnummer vid inloggning istället utan att göra någon inställning i systemet. Det är lättare att komma ihåg. Det går däremot inte att skapa ett helt eget användarnamn. 

 

Jag är med i flera föreningar, hur får jag inloggning till dem alla?

- Du har alltid ett och samma inlogg till alla föreningssidor inom IdrottOnline. Det som skiljer dem åt är de roller som du blivit tilldelad. Har du klubbadministratörsroll i en förening betyder det inte att du har den rollen i alla föreningar. 

 

Jag får inte upp någon inloggningsruta när jag klickar på hänglåset! Varför?

- Prova först att klicka på Ctrl+F5 på ditt tangentbord för att tömma datorns minne. Om det inte fungerar kontakta This is a mailto link beskriv kort ditt ärende och ange vilken dator, webbläsare samt operativsystem du använder. De undersöker vad som kan vara fel. Oftast är det ett enskilt fel som uppkommer på den plats du sitter

 

Har du läst och följt följande anvisningar och fortfarande inte kan logga in är du välkommen att kontakta This is a mailto link.

Uppdaterad: 12 APR 2021 09:07 Skribent: Andreas Pihlström

Sponsorer


Energiförbättring-från-mejl.jpg


härrydamekaniska-logotyp-från-hemsida.png


Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff


J&G_logo_vektor_jubileum.jpg


smskisport-loggotype-från-hemsida.png


savedalencykelsport-logotype-från-hemsida.jpgSkidome.png


smorjkompaniet.jpg


stalgrossisten-logo-stulen-från-hemsidan.svg


Trimtex_220203.png


valvbron-logotyp-från-hemsida.svgPostadress:
OK Landehof
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info