Hoppa till sidans innehåll

Vinterstugan


Landehofstugan är stängd. 
För att minska smittspridning, undvika trängsel och följsamhet till gällande restriktioner och lagstiftning är Landehofstugan tills vidare stängd. Det gäller tisdagar, torsdagar samt veckosluten vid skidföre. 
På vintrarna är tanken att försöka ha stugan öppen under helgerna i januari, februari och mars så länge vi har spår. För att lyckas med denna målsättning är vi som alltid helt beroende av ideella krafter.

Tanken är att hålla stugan öppen mellan kl 10-16, lördag och söndag. Dagen delas upp på två pass, 10-13 och 13-16. Har vi 1 person på plats kan vi hålla omklädningsrummen öppna, sälja snökort och "lättfixad" fika. Är man 2 personer blir det roligare och man kan förslagsvis även fixa våfflor. Dagar när det är fint väder, (därav mycket folk) har man tidigare år utan problem sysselsatt både 3 och 4 personer i köket! Uthyrningen av våra skidor är också en uppgift som man behöver hjälpa till med. Ambitionen kommer vara att inför helger när vädret verkar bli bra bemanna med minst 4 personer.

Länk till schemat 

Vinterstugan instruktioner

Denna service med omklädning & fika som vi erbjuder är mycket viktig för att bibehålla och förbättra vår goda renommé, dessutom drar det under en bra vinter in en del pengar i klubbkassan.


Om du/ni kan tänka er att ställa upp på ett pass så skriv in i pärmen i stugan eller skicka ett mail till This is a mailto link och berätta vilken dag/dagar och tid/tider du vill ha.

Uppdaterad: 14 JAN 2018 19:19

 

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff
trimtex

 

Postadress:
OK Landehof
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info