Hoppa till sidans innehåll

Vinterstugan


När snön ligger vit och spåren är dragna så har vi Landhofstugan öppen på helgerna i januari, februari och mars. För att lyckas med denna målsättning är vi som alltid helt beroende av ideella krafter.

Vinterstugan är öppen mellan kl 10-16, lördag och söndag. Dagen delas upp på två pass, 10-13 och 13-16. Har vi 1 person på plats kan vi hålla omklädningsrummen öppna, sälja snökort och "lättfixad" fika. Är man 2 personer blir det roligare och man kan förslagsvis även fixa våfflor. Dagar när det är fint väder, (därav mycket folk) har man tidigare år utan problem sysselsatt både 3 och 4 personer i köket! Uthyrningen av våra skidor är också en uppgift som man behöver hjälpa till med. Ambitionen kommer vara att inför helger när vädret verkar bli bra bemanna med minst 4 personer.

Länk till schemat 

Vinterstugan instruktioner

Denna service med omklädning & fika som vi erbjuder är mycket viktig för att bibehålla och förbättra vår goda renommé, dessutom drar det under en bra vinter in en del pengar i klubbkassan.


Om du/ni kan tänka er att ställa upp på ett pass så skriv in i pärmen i stugan eller skicka ett mail till This is a mailto link och berätta vilken dag/dagar och tid/tider du vill ha.

Uppdaterad: 14 JAN 2018 19:19

 

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff
trimtex

 

Postadress:
OK Landehof
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Besöksadress:
Lundåsvägen 5
43834 Landvetter

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info