Hoppa till sidans innehåll

Från styrelsemötet 9 april

2018-04-12 22:14
Lite information om vad som avhandlades under senaste styrelsemötet och som kommer hända framåt. Och en önskan om arrangemangsidéer.
  • Uppdaterad: 2018-04-12 22:20

Den senkomna men ovanligt snörika vintern får väl nu betraktas som över och vi kan se tillbaka på en säsong med goda insatser på såväl topp och bredd, riktigt roligt att se och uppleva all skidglädje. Vi vill också passa på att tacka alla som bidragit med snötillverkning, spårdragning och bemanning av "vinterstugan" - förutom att våra aktiva ungdomar, klubbmedlemmar och gäster från när och fjärran fått fina möjligheter att åka skidor bidrar vår skidanläggning till viktiga intäkter för klubben.

Som nämndes på årsmötet i mars är en av årets viktiga uppgifter arbetet med det visionsarbete som vi hoppas leder fram till att vi ytterlgare kan utveckla området kring Landehofstugan till ett friluftsområde som kan attrahera många målgrupper året om. Nästa steg är att få igång en dialog med kommunens politiker och förankra och söka stöd för det fortsatta arbetet.

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla från 25 maj påverkar oss alla i stort och smått. Styrelsen ser över klubbens rutiner förenigens för att säkerställa att vi följer det nya regelverket avseende hantering av personuppgifter.

Vi ser också över rutiner hur vi tar hand om våra nya medlemmar och får dessa in i föreningsgemenskapen på ett bra sätt.

Avslutningsvis en önskan om hjälp. Varje år, sista lördagen i augusti, arrangerar företagarföreningen i samhället Landvetterdagen. Det brukar vara lite blandade aktiviteter och föreningarna har chansen att profilera sig själv och sin verksamhet i samband med denna dag. Vi har funderat på deltagande men har ännu inga konkreta idéer - har du några och är sugen att engagera dig denna dag (25/8), hör av dig till någon i styrelsen eller maila.

 

Skribent: Anders Wadsten
Epost: Adressen Gömd

 

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff
trimtex

 

Postadress:
OK Landehof
Box 55
43822 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031917324
E-post: This is a mailto link

Se all info