Hoppa till sidans innehåll

Från styrelsemötet 8 oktober

2018-10-09 19:32
Några korta blänkare om vad som avhandlades på månadens styrelsemöte
  • Uppdaterad: 2018-10-09 19:32

Föreningens planeringsdag genomförs i år 20 november och kallelse har gått ut till de olika kommittéerna - vi hoppas på stort deltagande. Förarbete krävs förstås och vi påminner om att underlag i form av verksamhetsplaner och budgetsäskande skall skickas till styrelsen innan 1 november. På det sättet kommer vi kunna gå igenom underlagen, räkna fram en möjlig budget och planera dagen på bästa sätt.

Höstmörkret sänker sig och snart hoppas vi på kyla/snö och skidsäsong. För att ge möjlighet för effektiv grennära träning kommer två stakmaskiner av typen Skierg köpas in och ställas upp i stugan - inköpet följer den motion som inlämnades till årsmötet då det föreslogs att de tidigare stakmaskinerna skulle ersättas med mer ändmålsenliga maskiner.

Som flera av er säkert kommer ihåg från förra säsongen lånade vi en så kallad fläktkanon för att öka vår kapacitet att tillverka snö. Även denna vinter kommer vi låna in ett system, denna gång redan tidigt och vi hoppas därmed att vi kommer kunna erbjuda ännu bättre förutsättningar för våra såväl våra egna aktiva som tillresande gäster.

Vi har fortsatt arbete med att se över föreningens organisation - mer information om det kommer längre fram.

Skribent: Anders Wadsten
Epost: Adressen Gömd

 

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff
trimtex

 

Postadress:
OK Landehof
Box 55
43822 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031917324
E-post: This is a mailto link

Se all info