Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Vasaloppsresa

2018-09-20 22:28
Hej alla skidsugna! Hoppas ni haft en bra sommar och nu har siktet inställt på Vasaloppet 2019. När man åker Vasaloppet så är Landehofupplägget det absolut bästa man kan tänka sig.
  • Uppdaterad: 2018-09-20 22:28

Pelle Söderberg och Suzanne Eriksson som sedan ett par år tillbaka har arrangerat resorna har nu lämnat över stafettpinnen till oss.

Nu ser vi fram emot säsongens stora mål. Avresan från Landvetter fredag morgon den 1 mars, tjötet på bussen, uthämtning av nummerlapparna i Sälen på fredag eftermiddag, check-in i Transtrand, där vi bor på madrasser som finns på plats i bygdegården, för dom två sista nätterna innan starten på söndag morgon, med skid- och spårtest i Mångsbodarna som aktivitet på lördagen.

 I bygdegården finns matlagningsmöjligheter, matplats med bord för alla, gott om kylskåp & kastruller, spis, micro, dusch & bastu samt vallningsmöjligheter. Och sen Grande Finale - skidor från Sälen till det stora målet under portalen i Mora.

Hemresa från Mora under måndagen 5 mars. Allt detta tillsammans med er!

Vi som hjälps åt med Vasaloppsresan detta år är Henrik Froböse och Anders Jägard. Resan arrangeras helt idéellt och till självkostnadspris. Deltagaravgiften är 2.500:- och betalas in till Landehofs bankgiro 462-6966 i samband med att man anmäler sig till This is a mailto link.

Anmälan är bindande.

Uppge följande information i er anmälan:

·       Namn

·       Mobilnummer

·       E-post

·       Namn och mobilnummer till närmaste anhörig

·       Påstigning i Shell Landvetter eller Circle K i Munkebäck

Så välkomna att kontakta oss för anmälningar och frågor inför Vasaloppsresan med Landehof. Välkommen också till Facebook-gruppen Landvetter Skidentusiaster (https://www.facebook.com/groups/LandvetterSkidor/).

 Obs!
·       Om du anmäler fler än dig själv uppge respektive deltagares uppgifter.
·       Om du får förhinder återbetalas inte de avgifter du betalt in. Däremot hjälps vi åt att försöka sälja din plats.


Välkomna!

Anders Jägard, 0736-840858, e-post: This is a mailto link
Henrik Froböse, 0704-674550, e-post: This is a mailto link

Skribent: Anders Wadsten
Epost: Adressen Gömd

 

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff
trimtex

 

Postadress:
OK Landehof
Box 55
43822 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031917324
E-post: This is a mailto link

Se all info