Hoppa till sidans innehåll

Vinterstugan


På vintrarna är tanken att försöka ha stugan öppen under helgerna i januari & februari så länge vi har spår. För att lyckas med denna målsättning är vi som alltid helt beroende av ideella krafter.

Tanken är att hålla stugan öppen mellan kl 10-16, lördag och söndag. Dagen delas upp på två pass, 10-13 och 13-16. Har vi 1 person på plats kan vi hålla omklädningsrummen öppna, sälja snökort och "lättfixad" fika. Är man 2 personer blir det roligare och man kan förslagsvis även fixa våfflor. Dagar när det är fint väder, (därav mycket folk) har man tidigare år utan problem sysselsatt både 3 och 4 personer i köket! Uthyrningen av våra skidor är också en uppgift som man behöver hjäpla till med. Ambitionen kommer vara att inför helger när vädret verkar bli bra bemanna med minst 3 personer, vid sämre väder 2 personer.

Denna service med omklädning & fika som vi erbjuder är mycket viktig för att bibehålla och förbättra vår goda renommé, dessutom drar det under en bra vinter in en del pengar i klubbkassan.

Schema för stugjour under helgerna finns i tabellen nedan.

Om du/ni kan tänka er att ställa upp på ett pass så skriv in i pärmen i stugan eller skicka ett mail till This is a mailto link och berätta vilken dag/dagar och tid/tider du vill ha.

Uppdaterad: 2017-01-10 21:32

 

Idrottens Bingo Originallogga-nopayoff
trimtex

 

Postadress:
OK Landehof
Box 55
43822 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031917324
E-post: This is a mailto link

Se all info