Bli medlem

Som medlem i OK Landehof får du, för utom gemenskapen, tillgång till en fin anläggning och ett rikt utbud av aktiviteter.

I medlemskapet ingår tillgång till Landehofstugans omklädningsrum, dusch och bastu. Vid alla tävlingar står klubben för startavgifterna för barn, ungdomar och juniorer. Klubben subventionerar dessutom inköp av tränings- och tävlingskläder. Klubben brukar även subventionera gemensamma arrangemang såsom klubbresor, träningsläger, dagläger etc.

Förutom ett flertal ledarledda träningar i veckan anordnar vi nybörjar/fortsättnings kurser för barn och ungdom. Även vuxna erbjuds kurser.

Biskopsgården Sport och Udéns Sport erbjuder OK Landehofs medlemmar vissa rabatter.

Har du frågor får du gärna höra av dig till Medlemsansvarig, Anna Körle, alt mobil 0736-557042.

Se Medlemsavgift för aktuell avgift.

OBS!

- Tänker du vara med på skidtävlingar måste du kryssa för att du är aktiv i Skidor och Längdåkning.

- Tänker du vara med på orienteringstävlingar måste du kryssa i Orientering.

Detta för att du ska kunna anmäla dig till tävlingarna.

Familjemedlemskap

Om hela familjen är medlemmar kan ni betala familjemedlemskap. Meddela Medlemsansvarig vilka som ingår i familjen (förnamn och efternamn).

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter