Bli medlem

Som medlem i OK Landehof får du, för utom gemenskapen, tillgång till en fin anläggning och ett rikt utbud av aktiviteter.

I medlemskapet ingår tillgång till Landehofstugans omklädningsrum, dusch och bastu. Vid alla tävlingar står klubben för startavgifterna för barn, ungdomar och juniorer. Klubben subventionerar dessutom inköp av tränings- och tävlingskläder. Klubben brukar även subventionera gemensamma arrangemang såsom klubbresor, träningsläger, dagläger etc.

Förutom ett flertal ledarledda träningar i veckan anordnar vi nybörjar/fortsättnings kurser för barn och ungdom. Även vuxna erbjuds kurser.

Biskopsgården Sport och Udéns Sport erbjuder OK Landehofs medlemmar vissa rabatter.

Har du frågor får du gärna höra av dig till Medlemsansvarig, Anna Körle, alt mobil 0736-557042.

Se Medlemsavgift för aktuell avgift.

OBS!

- Tänker du vara med på skidtävlingar måste du kryssa för att du är aktiv i Skidor och Längdåkning.

- Tänker du vara med på orienteringstävlingar måste du kryssa i Orientering.

Detta för att du ska kunna anmäla dig till tävlingarna.

Familjemedlemskap

Om hela familjen är medlemmar kan ni betala familjemedlemskap. Meddela Medlemsansvarig vilka som ingår i familjen (förnamn och efternamn).

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Personuppgiftslagen
Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Behandling av personuppgifter

Ange dina personuppgifter